INFO@jeugdpleincan.nl

Bel ons: 06 - 14 26 39 07

Wie zijn we?

Nancy

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Nancy. Ik ben medisch gedragswetenschapper (universiteit van Leiden uitstroom jongeren), EMDR-behandelaar en remedial teacher. Als docent kwam ik veel leerlingen tegen met een leer- en/of gedragsstoornis. Ik ben toen de opleiding remedial teaching voor de basisschool gaan volgen, aangevuld met modules voor het voortgezet onderwijs. Tevens heb ik de opleiding EMDR gedaan. ln 2006 ben ik gestart met PVOO. In 2021 zijn we verhuisd en is de naam veranderd in JEUGDPLEINcan. Ondertussen hebben we al honderden leerlingen mogen helpen en begeleiden!

Silvia

Ik ben Silvia (universiteit van Rotterdam). Als huiswerkbegeleider ben ik vanaf de start, in oktober 2013, betrokken bij de HO-klas. Op basisscholen verzorg ik al jaren technieklessen voor leerlingen die een extra uitdaging nodig hebben. Het werken met deze leerlingen vind ik een uitdaging en geeft mij veel voldoening. ln de HO-klas zijn onze leerlingen van harte welkom!

Charissa

Mijn naam is Charissa, afgestudeerd als orthopedagoog aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarbij ik mij verdiept hebt in kinderen en jongeren met gedrag- en/of leerstoornissen. Bij JEUGDPLEINcan begeleid ik leerlingen individueel en ik doe onderzoek naar leerstoornissen en intelligentie. Elk kind is uniek en mag er zijn. Het is aan mij om een passende oplossing te zoeken voor de problemen waar het kind meezit.

Joran

lk ben Joran. Ik ben werkzaam bij JEUGDPLEINcan als kinder- en jeugdpsycholoog. Ik heb psychologie gestudeerd in Rotterdam en Utrecht. Op mijn stage heb ik meegewerkt aan een onderzoek naar de begeleiding van jongeren met multi-problematiek in Rotterdam. Nu is mijn volgende uitdaging om leerlingen te begeleiden en te behandelen bij JEUGDPLEINcan. Naast de individuele begeleiding van cliënten, ben ik ook betrokken bij de Satellietklas.

Thea

Mijn naam is Thea. Aan de universiteit van Nijmegen heb ik orthopedagogiek gestudeerd, specialisatie leer- en gedragsproblemen.

Jarenlange ervaring heb ik op het gebied van diagnostiek/onderzoek bij leerlingen in het voortgezet- en basisonderwijs, begeleiding van leerlingen met leer- en gedragsproblemen en advisering bij hulpvragen als het niet naar wens loopt op school. Ik heb ervaren dat we bij het begeleiden van kinderen en jongeren niet zonder de ouders kunnen. Met een gezamenlijke inbreng en aanpak bestaat de grootste kans op succes. Daarom richt ik mij bij JEUGDPLEINcan op de ouderbegeleiding.

Miranda

Mijn naam is Miranda. De afgelopen 25 jaar heb ik als leidinggevende gewerkt in functies waarbij de cliënt centraal stond. Persoonlijke aandacht is voor mij belangrijk. Toen de functie voor huiswerkbegeleiding op mijn pad kwam, was ik direct enthousiast. Mijn kracht is plannen en organiseren en dat geef ik de leerlingen van de ho-klas graag mee. Gezamenlijk aan de slag, zodat iedere leerling een mooi resultaat kan behalen.

Zhayra

Hoi allemaal, mijn naam is Zhayra. Ik ben 22 jaar, kom uit Curaçao en ben in 2017 speciaal naar Nederland gekomen om te studeren. Afgelopen zomer heb ik mijn Psychologie Bachelor diploma mogen ontvangen aan de Erasmus Universiteit. Ik heb altijd heel graag met kinderen en jongeren willen werken en mag dat nu eindelijk doen! Momenteel geef ik huiswerkbegeleiding bij JEUGDPLEINcan en hoewel ik er nog niet heel lang ben, vind ik het werk en de leerlingen ontzettend leuk. Naast het werken, vind ik het ook erg leuk om te lezen, dansen en af en toe hard te lopen.

Stageplaats

Voor Master-studenten Psychologie, Orthopedagogiek en docenten in opleiding hebben we stageplekken. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding. Mocht het mogelijk zijn binnen JEUGDPLEINcan dan is er een kans op voortzetting in de vorm van de functie basis psycholoog, basis orthopedagoog of docent. En kun je je persoonlijke ontwikkeling voortzetten binnen onze organisatie.